Mamusia : Det ukrainska köket


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Bonnier Fakta skänker hela vinsten för varje såld bok oavkortat till flyktinghjälpen i Ukraina.

I den prisbelönta kokboken Mamusia guidas du till guldkornen i den rika ukrainska matkulturen, ett spännande kök med tydliga influenser från Kaukasus, Asien och Medelhavet. Boken innehåller över 100 recept. Förlaget Bonnier Fakta skänker hela vinsten för varje såld bok oavkortat till flyktinghjälpen i Ukraina.

Här guidar Olia Hercules dig till guldkornen i den rika ukrainska matkulturen. Boken innehåller över 100 recept på allt från kända klassiker som rödbetssoppan borsjtj till ost- och vitlöksfyllda bröd, dumplings med svamp, hemgjord färskost, fermenterade grönsaker och inläggningar, grillad vitlökskyckling, aprikos- och körsbärspaj och naturligt kolsyrad svartvinbärsdryck. Det handlar om rätter som alltid har lagats i Olia Hercules familj och kan beskrivas som ett koncentrat av den bästa maten från Östeuropa.

 

Produktinfo

Olia Hercules

Olia Hercules föddes i Kachovka i södra Ukraina 1984. Hon flyttade till Cypern när hon var tolv och sedan vidare till London när hon var klar med sina studier. Idag verkar hon i Storbritannien som kock, matskribent och författare och arbetar hårt för att skapa opinion för och samla in pengar till dem som drabbats av kriget i Ukraina. Mamusia publicerades på engelska första gången 2015 under titeln Mamushka och har blivit en modern kokboksklassiker för östeuropeisk mat.

Bonnier Fakta skänker hela vinsten för varje såld bok oavkortat till flyktinghjälpen i Ukraina.

I den prisbelönta kokboken Mamusia guidas du till guldkornen i den rika ukrainska matkulturen, ett spännande kök med tydliga influenser från Kaukasus, Asien och Medelhavet. Boken innehåller över 100 recept. Förlaget Bonnier Fakta skänker hela vinsten för varje såld bok oavkortat till flyktinghjälpen i Ukraina.

Här guidar Olia Hercules dig till guldkornen i den rika ukrainska matkulturen. Boken innehåller över 100 recept på allt från kända klassiker som rödbetssoppan borsjtj till ost- och vitlöksfyllda bröd, dumplings med svamp, hemgjord färskost, fermenterade grönsaker och inläggningar, grillad vitlökskyckling, aprikos- och körsbärspaj och naturligt kolsyrad svartvinbärsdryck. Det handlar om rätter som alltid har lagats i Olia Hercules familj och kan beskrivas som ett koncentrat av den bästa maten från Östeuropa.

 

Produktinfo
Om Olia Hercules

Taggar

Du kanske också gillar

Jennys sommar

Jenny Warsén 259 kr 259 kr

Prosa 1

Jon Fosse 269 kr 269 kr

201 hälsohacks : Lämna disken, hångla istället

Sofia Ståhl 299 kr 299 kr

Pojken, mullvaden, räven och hästen

Charlie Mackesy 239 kr 239 kr

Prosa 2

Jon Fosse 269 kr 269 kr

Andra köpte även

Fredagskockens hamburgare och tacos

Mattias Larsson 229 kr 229 kr

Baka på 30 minuter : underbara bakverk för fikasugna

Nina Hermansen 239 kr 239 kr

Jennys sommar

Jenny Warsén 259 kr 259 kr

Vego : enkla & goda rätter för alla

Jamie Oliver 279 kr 279 kr

Grilla grönt

Malin Landqvist 229 kr 229 kr

Grönsaker A-Ö : recept och bruksanvisning

Paul Svensson 379 kr 379 kr

Baka med choklad

Fredrik Nylén 209 kr 209 kr

Mat i sommartid

Mathias Dahlgren 339 kr 339 kr

BÄST PRIS JUST NU

Rent hus

Alia Trabucco Zerán 269 kr 269 kr